tipu.dk

Plastic Smering: Sådan laver du din egen HDPE-plastik hvad som helst (DIY Plastic Lumber)

Sådan laver du rigtig god hård plast, mens du genbruger og genbruger plastikposer derhjemme! Via denne metode kan du lave ALT, hvad du vil, af hårdt, let, ægte plastik, der er forbløffende holdbart. Den ligner meget genbrugsplastik i tekstur. bedst af alt, denne metode involverer ingen dampe! Jeg skal vise dig, hvordan du laver plastikhjul til din robot!

Jeg hørte først om at koge plastikposer til at lave nye ting fra Dave Huebschs bog ” Village Assignment ” om interessante eventyr, mens jeg drev en velgørenhedsorganisation/ NGO (“Common Hope”) i Guatemala. Han reparerede utroligt nok det nederste vægtbærende hovedleje på en vaskemaskine med en stor plastikskive lavet af stuvede plastikposer, som faktisk var så god en stand-in erstatning, at den holdt i flere år. (og her er nogle flere guatemalanske Handy-tricks). Jeg var nødt til at prøve det med det samme, og de første par gange brændte jeg bare plastik, indtil jeg fandt på denne metode.

Når dette er slut, vil du være i stand til at lave dig selv en knivskede , form rundt om dine sko og lav DIY-sneakers med hårde tåer, hjul, lejer, bøsninger eller enhver form for plastikdel! Tag billeder og post dem i kommentarerne!

Trin 1: Materialer

 1. Saml alle de plastikposer, du kan få, de krymper ned en mange.
  At rive dem vil gøre din endelige konsistens finere.
 2. Brug en gammel gryde, som du ikke kommer til at bruge til mad mere, eller få en brugt til virkelig billigt i en genbrugsbutik.
 3. Find en pind eller noget andet, du kan bruge til en spatel.
 4. Jeg holdt meget af tøjklemmen, fordi jeg både kunne tage ting op og røre.
 5. Åh, og olie! (Jeg brugte raps, fordi det var lige ved siden af mit komfur. Hvis du f.eks. laver et leje, kan du imprægnere det med dit personlige yndlingsfedt.)

Så tag fat i din yndlingsolie, her er grunden:

 • Plastikposer er lavet af LDPE (low density polyethylen), som smelter ved 248 F.
 • Jeg tog fejl af temperaturen og prøvede at gøre dette i en hjemmelavet dobbeltkedel fyldt med vand (for at regulere temperaturen til vands kogepunkt), som selvfølgelig bare lavede varme plastikposer.
 • Efter dobbeltkedel-fejlen genlæste jeg LDPE-smelte- pege og opdagede min dårskab! Så jeg fandt på at smelte dem i olie.
 • Kogeolie koger omkring 350, hvilket er alt for varmt til plastik, og som du alligevel ikke vil have (sprøjt kogende olie = ikke sjovt, medmindre du er en hun), så jeg holder den til en god lavviskositet af rapsolie, og tingene fungerer fint.
 • Hvis du ville have en glat overflade, der ikke er fedtet, så overvej at bruge voks i stedet.

OGSÅ: olie er ikke påkrævet i sig selv —
hvis du havde en konstant temperatur varm overflade, som du kunne garantere at holde nede omkring smeltepunktet, kunne du gøre det er helt fint uden olie eller voks!