tipu.dk

Find en adresse: 4 effektive metoder du kan bruge

En adresse er betegnelsen for det sted, hvor noget finder sted, er placeret eller nogen bor. Langt de fleste har i Danmark mindst én. Langt de fleste har også skulle prøve at finde en adresse.

Hvis du er en af dem, der skal bruge adressen på en gammel ven, en butik eller noget helt tredje, så er der forskellige metoder, som du kan bruge til at finde dem. Og du kan lige her blive meget klogere på, hvordan du skal bære dig ad.

1. Krak

Krak er det mest populære sted på internettet, når det kommer til at finde adresser, som du ikke kender i forvejen – og faktisk også, hvis du skal finde vej.

Hvis du har navnet på en person, hvis adresse du gerne vil finde, så kan du gå ind på Kraks hjemmeside www.Krak.dk og skrive navnet ind i søgefeltet. Det er det første, der kommer frem, så det er nemt og hurtigt at finde.

Når du trykker ”enter”, tager Krak dig videre med ind på en side, hvor du både får en liste over alle dem, der har det navn, som du tastede ind, samt et kort til højre, hvor der bliver sat små nåle i de steder, hvor en person med det givne navn bor. Herefter kan du enten rulle igennem listen.

Foruden navnet på personen og deres adresse, får du også deres telefonnummer, såfremt det er registreret på hjemmesiden. Det er en enkel og funktionel oversigt, der giver et godt overblik.

2. De Gule Sider

De Gule Sider er en hjemmeside, der er opstået på baggrund af de gamle telefonbøger med samme navn. Hjemmesiden fungerer på mange måder ligesom Kraks, men de har forskellige databaser – så hvis ikke du har held på Kraks hjemmeside, kan du prøve De Gule Siders hjemmeside www.degulesider.dk.

Det fungerer som sagt nogenlunde på samme måde: Skriv navnet ind i søgefeltet og tryk ”enter” for at komme videre til en liste over personer med det givne navn samt et kort med nåle i. De Gule Sider giver dig både navn, adresse og telefonnummer på den person, som du har søgt efter.

3. Den store søgemaskine: Google

Både Krak og De Gule Sider fungerer som en slags søgemaskine – de har blot et fokuspunkt omhandlende personer, adresser, telefonnumre og lignende. En anden søgemaskine, som du kan bruge, er den helt brede: Google.

Skriver du navnet ind på personen, som du søger efter på Google, vil der komme en lang række resultater fra forskellige hjemmesider, hvor du kan finde flere informationer omkring navnet.

Dog er det ikke garanteret, at du finder en adresse, da du også vil blive henvist til for eksempel deres Facebook-profil. Du kan også miste de relevante resultater til ære for, at Google kan fortælle dig om en kendt, der tilfældigvis har samme navn som personen på adressen, du søger.

4. Find dem på telefonnummeret

Sidst, men ikke mindst, er det selvfølgelig værd at nævne, at du også kan finde vedkommendes adresse ud fra deres telefonnummer, hvis ikke du har deres navn. Igen vil Krak og De Gule Sider være at foretrække til det formål.