tipu.dk

Sådan downloader du YouTube-videoer på pc | Bærbar computer | Mobil

YouTube er en populær videodelingsplatform, der hjælper brugere med let at se, like, kommentere og uploade videoer. Det giver en af de bedste metoder til at kommunikere med dit publikum, uanset om du promoverer produkter eller giver information til studerende.

På grund af netværksforbindelsesproblemer eller virksomheds-/højskole-/landerestriktioner kan du muligvis ikke få adgang til YouTube-videoer. YouTube downloadværktøj kan hjælpe dig med at downloade videoer til senere brug. Nedenfor er der måder, du kan downloade YouTube-videoer på, så du kan se dem uden internet på din telefon, tablet eller computer.

  • Sådan downloader du YouTube-video og gemmer på Windows PC/Mac: 5 metoder

    li>

  • Sådan downloader du YouTube-videoer ved hjælp af iTubeGo Downloader
  • iTubeGo er et videodownloadværktøj, der gør det muligt for dig at konvertere og downloade klip i fuld HD/4K/8k fra
  • YouTube . Dette værktøj understøtter 10.000+ videosider. Du kan bruge det til at downloade YouTube-videoer, afspilningslister, kanaler, lyd osv. Det giver dig også mulighed for at konvertere YouTube-videoer til de mest almindelige formater som MP3, MP4, AVI, MOV og mere.

Ansvarsfraskrivelse: YouTubes servicevilkår nævner udtrykkeligt, at brugere ikke bør downloade videoer, undtagen hvor YouTube tilbyder en downloadknap eller et link til den pågældende video. Desuden har du ikke tilladelse til at downloade eller lave kopier af nogen ophavsretligt beskyttede YouTube-videoer. Hvis du bliver taget i at udføre en sådan aktivitet, kan du stå over for nogle juridiske problemer som retssager eller bøder. YouTube betragter disse aktiviteter som uautoriserede eller illegitime. Hos Guru99 opfordrer vi aldrig til sådanne aktiviteter.

Vigtigt: Du bør kun bruge disse YouTube-downloader-apps til at downloade dine personlige YouTube-videoer eller dem med Creative Commons-genanvendelige licenser.

Trin 1) Download software fra https://itubego.com/youtube-downloader/
Trin 2) Installer softwaren. Dobbeltklik på genvejen “iTubeGo” tilgængelig på skrivebordet.
Trin 3) Klik på knappen “Indsæt URL”.
Indsæt URL’en https://www.youtube.com/watch?v=x-QfL_BmZVE.
Klik på knappen “Download” for at downloade videofiler i høj kvalitet. Din video begynder at downloade.
Trin 4) Klik på knappen “Downloadet” i venstre panel, og klik på afspilningsknappen for at afspille videoen.

Metode 2: Download YouTube videoer med Video DownloadHelper Firefox-udvidelse.
Video DownloadHelper er en meget populær browserudvidelse, der giver dig mulighed for at gemme YouTube-videoer på et lokalt drev. Det giver smart navngivning af de klip, du skal gemme. Denne gratis applikation giver dig mulighed for at kontrollere flere downloads.

BEMÆRK: Chrome tillader ikke længere nogen udvidelse for at lette YouTube-videodownloads. Derfor skal du bruge Firefox eller andre browsere.

Trin 1) Download Firefox-udvidelse fra: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/
Trin 2) Åbn YouTube-videoen https://www.youtube.com/watch?v=x-QfL_BmZVE Lad videoen afspille i 1 minut